Tools for kitchen - Echipamente Horeca
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Echipamente bucătărie
 4. »
 5. Bucătărie caldă
 6. »
 7. Plite inducție
 8. »
 9. Plite inducție Hendi
 10. »
 11. Plita inductie, Display Line, 2000W, control digital, termostat 35-240°C, functie boost, corp inox, 293x373x(H)56 mm
Plita inductie, Display Line, 2000W, control digital, termostat 35-240°C, functie boost, corp inox, 293x373x(H)56 mm

Plita inductie, Display Line, 2000W, control digital, termostat 35-240°C, functie boost, corp inox, 293x373x(H)56 mm

(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc

Cod: 239278
Preț vechi 512.89 lei
Discount 124.00 lei
388.75 lei
Alege cantitate:


Distribuie pe

Plita cu inductie profesionala, Hendi Display Line, 2000W, control digital, 60-250 gr C, functie boost, corp inox, 293x373x(H)56 mm

Plita cuinductie Hendi este alegerea perfecta si sigura pentru bucataria ta!

Plitaelectrica cu inductie, desi nu este atat de des intalnita in bucatarii, acastigat recent din ce in ce mai mult teren in domeniul produselor pentru gatit.Acest fapt se datoreaza modului ingenios de a prepara mancarea si a puteriimari de incalzire de care dispun.

O plita cuinductie este o plita care duce la incalzirea vasului de gatit, in timp ce zonadin jurul acestuia ramane rece. Acest lucru este posibil deoarece se creaza uncamp magnetic in cadrul zonei de inductie si acesta magnetizeaza metalul dinvas. Caldura generata de fortele de frecare, reuseste sa incalzeasca vasul.

Plitafunctioneaza prin transmiterea de unde electromagnetice direct asupra vasului,fabricat dintr-un material feros, care astfel se incalzeste rapid, pentruprepararea usoara a mancarurilor. Este cea mai puternica metoda de incalzire,fiind de asemenea instanta.

Tehnologiacu inductie a plitelor Hendi face ca acestea sa nu se incinga niciodata oferindsiguranta, simplitatea si usurinta de a curata plita, alimentele varsate peplita se pot sterge foarte usor deoarece nu se intaresc pe plita.

Datoritatehnologiei inteligente cu inductie cele 2 zone de gatit devin active atunci candsunt asezate vasele de gatit.

Dezactivareazonelor de caldura se face automat odatacu ridicarea vaselor de gatit de pe suprafata plitei cu inductie.

Functia detimer a plitei te ajuta la economisirea energiei electrice si iti oferasiguranta, plita se va opri singura dupa scurgerea timpului programat.

Plita cuinductie Hendi beneficiaza de ultima tehnologie din domeniu pentru ca tu sapoti prepara mancarurile preferate ca un adevarat chef, regleaza rapid sisigur temperatura plitei Hendi cu o simplaatingere.

Nu se pierdecaldura – In cazul plitelor cu inductie, transferul de caldura se face directde la sursa electromagnetica la materialul feros din care este facut vasul. Incazul cuptoarelor cu gaz sau a altor tipuri de cuptoare electrice, energia esteintai transformata in caldura, care apoi este directionata inspre vas. Astfel,o mare parte din temperatura (pana la 60%) se pierde inainte de a fi folosita,fata de plitele cu inductie, care folosesc mai mult din 84% din energie pentrua gati. Astfel, bucataria se incalzeste mai putin, iar consumul de energieelectrica este redus.

Siguranta inutilizare – Suprafata plitei nu se incalzeste, fiind sigura pentru atingerechiar si in timpul functionarii. In cazul in care puneti mana pe unul din elementelede gatit, acesta nu va frige, chiar daca purtati un inel din material feros.

Instalareusoara – Plita incorporabila cu inductie este foarte subtire si se poateinstala direct in blaturile deschise (care nu au un corp de bucatarie sau uncuptor dedesubt). Acest avantaj le face fiabile accesului pentru persoanele cudizabilitati.

Se curatausor – Suprafata de sticla a plitei beneficiaza de o intretinere minima.Aceasta se curata foarte usor, cu ajutorul unei carpe sau a unei lavete umede.

Designplacut – Sticla neagra a plitei cu inductie are un aspect elegant, facandu-seusor de remarcat fata de alte electrocasnice.

De asemenea,permite gătitul cu căldură reziduală pentru a economisi energie. FuncțiaThermalRecall își amintește temperatura setată și se utilizează dacă procesulde gătit va fi întrerupt pentru o perioadă scurtă de timp și apoi va fi reluatulterior. În plus, poate fi activată o blocare pentru copii pentru a prevenimodificările accidentale ale setărilor de gătit.

Toateplitele cu inductie Hendi au un design deosebit, plitele impresionează cusuprafața sticlo-ceramică de ultima generatie, aspect placut si ușor de curățat.În acest fel, plita se integrează în orice bucătărie, clasică sau modernă.

Specificatii:

PLITA INDUCTIE DISPLAY LINE 2000W, CONTROL TOUCH, INTERVAL TEMPERATURA 60-240 gr. C

 • Design placut, potrivita si pentru gatit demon strativ. Carcasa plata cu rama din otel inoxidabil. Suprafata din sticla ceramica cu display digital integrat
 • Control touch, putere si temperatura reglabile in 10 trepte.
 • Cu functie boost ce transfera o parte din putere de la o plita la alta, oferind pana la 2000 W. Plita din stanga poate emite 1800 W sau 2000 W in timp ce functia boost este activa.
 • Plita din dreapta poate emite 1700 W sau 1500 W in timp ce functia boost este activa.
 • Interval de temperatura: 60-240°C.
 • Potrivita pentru vase cu diametrul inferior intre 120 mm si 230 mm
 • Cu timer 0-180 minute Echipata cu protectie electronica la supraincalzirii


Afisaj electronicDa
Aprindere electricaDa
Arzator WoKNu
Clasa de eficienta energeticaA
CuloareNegru
CuloareInox
Deconectare automataDa
MaterialInox
Numar arzatoare1
Pozitionare butoaneTouch
Putere (W)2000 w
Semnal sonorDa
Taste touchDa
Timer0-180 min
Tip alimentare230 V
Trepte putere10


Produse asemănătoare