Tools for kitchen - Echipamente Horeca
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Echipamente procesare
 4. »
 5. Aparate vidat și pungi
 6. »
 7. Aparate vidat cu cameră
 8. »
 9. Aparate vidat cu cameră Hendi
 10. »
 11. Masina ambalare vacuum cu camera Hendi Kitchen Line, 630 W, Argintiu/Negru
Masina ambalare vacuum cu camera Hendi Kitchen Line, 630 W, Argintiu/Negru

Masina ambalare vacuum cu camera Hendi Kitchen Line, 630 W, Argintiu/Negru

(0 review-uri) | Adaugă un review La comandă

Cod: 975398
7397.04 lei
Alege cantitate:


Distribuie pe

Aparat vidat cu camera, pentru pungi vacuum cu latime max 29,5 cm, 630 W, 350x300x(H)110 mm, Hendi Kitchen Line, potrivit si pentru uz profesional

 

 

Vidarea reprezinta un procedeu de conservare a alimentelor pana la momentul gatirii acestora. Astfel alimentele isi pastreaza intacte gustul, textura si toate proprietatile nutritive.

Cu aparatul de vidat alimente Hendi păstrezi prospeţimea alimentelor de până la 5 ori mai mult timp faţă de metodele tradiţionale de conservare, nu risipeşti alimentele și în acelaşi timp faci economie de bani şi timp. Procesul de vidare elimină aerul și prelungeşte perioada de prospețime a alimentelor depozitate în congelator, frigider sau dulapuri. Acum poţi să păstrezi alimentele în congelator pentru luni, chiar ani de zile, fără nicio arsură de congelare.

Bucatarii gasesc multe avantaje atunci cand folosesc masina de vidat:

- Pregatirea avansata a produselor alimentare

- Controlarea portiilor

- Distribuirea sarcinii de lucru

- Reducerea pierderilor de hrana

- Depozitarea mai sigura a alimentelor

- Standard mai inalte de igiena alimentara cand este utilizat impreuna cu gatitul SousVide

Design-ul compact și elegant al aparatului de vidat alimente Hendi permite depozitarea pe verticală, economisind astfel spațiu de stocare în orice bucătărie, indiferent de dimensiunea ei.

Avantajele utilizarii aparatelor de vidat alimente Hendi

· Economisești bani - poți cumpăra cantități mari sau produse la reducere și le poți ambala în vid în porțiile dorite fără a face risipă

· Economisiți timp - gătești din timp pentru toată săptămâna, preparând alimentele și depozitându-le în pungi

· Îți ușurezi munca în bucătărie atunci când aștepți musafiri - pregătești din timp rețetele specializate și bunătățile pentru sărbători ca să poți petrece mai mult timp cu musafirii

· Te bucuri de alimente de sezon sau specialități - păstrezi mai mult timp prospețimea alimentelor foarte perisabile sau rar folosite

· Controlezi porțiile pentru regimuri - ambalezi în vid porții rezonabile și notezi caloriile și/sau gramele de grăsimi pe pungă

· Protejezi alte articole decât alimente - păstrezi articolele pentru drumeții în natură și plimbări cu barca uscate și organizate pentru ieșiri; protezi argintul șlefuit împotriva pătării minimizând expunerea la aer

Aparatul de vidat Hendi este un accesoriu în bucătărie perfect, cu un design elegant și o utilizare ușoară. El este la îndemână pentru păstrarea unei varietăți de alimente - alimente semipreparate, pește și carne, care nu lasa mirou în frigider.

Aparatele de vidt de astăzi nu sunt voluminoase cum au fost în trecut. Aparatele de vidat de la hendi sunt de dimensiuni reduse, cu un design elegant și atractiv. Ele nu vor ocupa prea mult spațiu.

De la alimente proaspete la alimente marinate

Asigură etanșarea produselor alimentare, fie uscate sau lichide. Pungile sigilate previn pierderea sucului și a aromelor. Mâncarea este perfectă pentru gătit la aparatele de gătit sous-vide, de asemenea.

Complet pentru nevoile tale

Acum puteți stoca mâncarea prin apăsarea unui buton. Indiferent dacă doriți doar sigilare sau gigilare produse în vid, aparatul o va face pentru tine. Doar puneți mâncarea într-o pungă și apăsați butonu pentru sigilare sau sigilare în vid. Opțiunea din urmă va trage aerul din jurul alimentelor afară, și odată cu vidarea acestora, indicatorul etanșare de stinge, anunțând finlizarea procesului de etanșare la cald. Odată ce punga este sigilată etanș, alimentul este protejat.

Alimentele pe care dorești să le păstrezi la congelator sau la frigider trebuie ambalate în pungi vidate și sigilate, în așa fel încât să-și păstreze prospețimea, toate calitățile nutritive, gustul, aromele, dar și culoarea naturală și textura.

Pentru asta, vei avea nevoie de un aparat de vidat, iar oferta pe care o găsești pe siteul nostru este pe cât de variată, pe atât de accesibilă.

Produsele noastre sunt de înaltă calitate, rezistente, extrem de practice și de utile în orice bucătărie care se respectă. Noi îți oferim modele de la cele mai simple, până la cele mai complexe, care să-ți fie de un real folos, care să te ajute să păstrezi prospețimea fructelor, a legumelor, brânzeturilor sau preparatelor din carne, dar care să te ajute și la prepararea anumitor rețele culinare sous-vide.

 • Masina Hendi ambalare vacuum Kitchen Line - cu camera 350x300x(H)110 mm
 • Banda sigilare cu lungime 295 mm si latime 3,5 mm
 • Corp si camera din otel inoxidabil de calitate inalta
 • Capac transparent din ABS pentru verificarea procesului de ambalare
 • Pentru uz profesional
 • Ambalare si ciclu sigilare standard
 • Display digital al nivelului de vacuum
 • Capacitate pompa: 77 lt/min
 • Dimensiuni camera: 350x300x(H)110 mm
 • Greutate: 24,4 kg


AlteleCorp inox
CuloareArgintiu Negru
Putere630 W
TipNetede
TipGofrate
Tip produsAparat de vidat cu camera