Tools for kitchen - Echipamente Horeca
  1. Prima pagina
  2. »
  3. Depozitare și igienă
  4. »
  5. Articole textile
  6. »
  7. Articole textile Tenzi
  8. »
  9. Lichid antibacterian pentru dezinfectarea mainilor, 1000 ml, Tenzi, dezinfecteaza, ucide 99,9% din bacterii, ciuperci si virusi si actioneaza fara clatire, Hendi
Lichid antibacterian pentru dezinfectarea mainilor, 1000 ml, Tenzi, dezinfecteaza, ucide 99,9% din bacterii, ciuperci si virusi si actioneaza fara clatire, Hendi

Lichid antibacterian pentru dezinfectarea mainilor, 1000 ml, Tenzi, dezinfecteaza, ucide 99,9% din bacterii, ciuperci si virusi si actioneaza fara clatire, Hendi

(0 review-uri) | Adaugă un review La comandă

Cod: 9205348-1
95.00 lei
Alege cantitate:


Distribuie pe

Lichid antibacterian pentru dezinfectarea mainilor, 1000 ml, Tenzi, ucide 99,9% din bacterii, ciuperci si virusi si actioneaza fara clatire.

Lichidul antibacterian dezinfectant pentru maini poate fi folosit oriunde, nu necesita apa sau sapun si efectul sau de dezinfectare dureaza pana la 3 ore.

Se acumulează în epidermă, astfel efectul se prelungește considerabil (aproximativ 3 ore). Distruge germenii rezistenți, acumulaţi în straturile mai adânci ale pielii. Conține uleiuri şi substanțe hidratante care împiedică uscarea mâinilor, păstrând flexibilitatea lor.

Combina efectul antimicrobian cu proprietati excelente de protectie si ingrijire a pielii, prevenind uscarea si craparea mainilor. Este un produs ideal pentru utilizari frecvente deoarece are o actiune rapida si nu lasa pielea lipicioasa dupa utilizare.

Produs testat dermatologic.

Poate fi utilizat în: instituții publice (creșe, grădinițe, școli, birouri); contactul cu alimentele (gastronomie, industria alimentară); practici medicale (servicii de sănătate)

Se utilizează fără a se dilua; · dezinfectarea igienică a mâinilor: se pun 3 ml de lichid în mâinile uscate si se freaca mainile timp de 30 sec., apoi se lasă să se usuce.

Preparat gata de utilizat destinat dezinfecţiei igienice a mâinilor.

Lichidul antibacterian are un efect puternic batericid si nu necesita folosirea suplimentara a apei si a sapunului, facandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectare.

Formularea are la baza ingrediente care ajuta la hidratarea si catifelarea mainilor, printre acestea se numara glicerina si extractul de Aloe Vera. Produsul curata delicat si lasa o senzatie revigoranta.

curata, dezinfecteaza, ucide 99,9% din bacterii, ciuperci si virusi si actioneaza fara clatire.

Proprietatiile lichidului cu actiune dezinfectanta:

- Protectie indelungata impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusilor

- Ideal pentru a dezinfectarea frecventa a mainilor

- Eficienta stiintifica demonstrata impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusurilor

- Este rapid si practic de folosit in orice situatie in care se doreste igienizarea mainilor (in afara casei, in calatorii sau in locuri publice)

- Nu deshidrateaza pielea.

- Formula sa nu are nevoie de clatire, se absoarbe rapid lasand pielea mainilor moale si parfumata un timp mai indelungat.