Tools for kitchen - Echipamente Horeca
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Echipamente procesare
 4. »
 5. Procesare carne
 6. »
 7. Feliatoare
 8. »
 9. Feliatoare Hendi
 10. »
 11. Feliator Hendi Profi Line 195, 200 W, Grosime reglabila, Diametru max 120mm, Argintiu
Feliator Hendi Profi Line 195, 200 W, Grosime reglabila, Diametru max 120mm, Argintiu

Feliator Hendi Profi Line 195, 200 W, Grosime reglabila, Diametru max 120mm, Argintiu

(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc

Cod: 210031
Preț vechi 2095.59 lei
Discount 611.00 lei
1484.99 lei
Alege cantitate:


Distribuie pe

Feliator electric profesional, diametru lama 19,5 cm, Hendi Profi Line 195, grosimea taiere reglabila 1-12 mm, 200 W, carcasa aluminiu


 

 

Feliatirapid si simplu carne, paine, fructe si legume cu feliatoarele Hendi.

Pentru un succes garantat al afacerii tale comanda doarechipamente profesionale Hendi care sunt pliate pe nevoile tale, cu orezistenta si durabilitate certificate de materialele din care suntconfectionate. Pratic, simplu, rapid si extrem de util in bucataria ta, feliatorul de mezeluri din aluminiu usureaza munca in bucatarie si contribuie in fiecare zii lasuccesul afacerii tale!

Utilizatibutonul pentru grosimea fantei pentru a seta grosimea taisului intre 0 si 20milimetri Feliatorul Hendi de inalta calitate asigura o taiere neteda siprecisa.

Prelucrareaprecisa si neteda este asigurata datorita lamei din inox de inalta calitate.

Pentru un succes garantat al afacerii tale comanda doarechipamente profesionale Hendi care sunt pliate pe nevoile tale, cu orezistenta si durabilitate certificate de materialele din care suntconfectionate. Pratic, simplu, rapid si extrem de util in bucataria ta, feliatorul de mezeluri din aluminiu usureaza munca in bucatarie si contribuie in fiecare zii lasuccesul afacerii tale!

Feliatorulare un sistem de siguranta pentru taierea simpla si sigura. Pentru al utiliza,folositi mai intai butonul de siguranta. Cand aparatul nu este folosit, rotitibutonul de reglare a grosimii in pozitia "0", care este pozitiasigura.

FeliatorulHendi este usor de dezasamblat sireasamblat. Dupa utilizare, spalati piesele in apa calduta sau stergetiaparatul cu o carpa moale. Dimensiunea compacta asigura o depozitare usoara infiecare bucatarie.

Feliatoarele electrice sunt folosite celmai des in bucatariile restaurantelor, dar aceste pot fi foarte utile si inbucataria de acasa. Indiferent daca doresti un feliator comercial sau pentru uzcasnic, exista multe optiuni de alegere pe piata, in functie de cantitatea decarne sau mezeluri pe care doresti sa o feliezi.

Felierea carnii sau a mezelurilor nu este singuraintrebuintare a unui feliator, acesta poate fi folosit si la felierea legumelor sau a branzeturilor. Inplus, un feliator electric poate taia fripturi din bucatile mari de carne pecare le poti achizitiona proaspete de la macelaria preferata.

Unelefeliatoare pot taia mai multe feluri de alimente, nu doar carne si mezeluri.

De exemplu,feliatoarele profesionale pot fi folosite la taierea branzei tari,a cascavalului sau a legumelor ore in sir, in timp cemodelele mai ieftine, dedicate utilizarii casnice nu pot functiona mai mult de1-2 ore pentru taierea branzei sau a legumelor.

Unelefeliatoare permit taierea diferitelor tipuri de carne si preparate din carne ladiverse dimensiuni, in timp ce feliatoarele mai simple pot taia numai carneacruda de macelarie.

Infunctie de cantitatea de carne pe care doresti sa o feliezi va trebui sa iei inconsiderare dimensiunea lamei de taiere.

De exemplu,intr-un restaurant vei avea nevoie de o lama mai mare, deoarece vei folosizilnic feliatorul pentru taierea diverselor tipuri de carne, branzeturi silegume. Un feliator cu o lama mai mica va fi mai mult decat suficient pentruutilizarea casnica unde nu vei felia multe alimente in fiecare zi.

Feliatoarele suntdisponibile pe diverse niveluri de putere.Cel mai bun feliator profesional care este folosit de catre restaurante are motorul puternic care ii permite safelieze fara efort cantitati mari de produse.

Elementele de siguranta variaza de la aparatla aparat

In general,orice feliator trebuie minim sa aiba elemente de sigurantade baza cum ar fi picioruse aderente pentru a impiedicaalunecarea si un sistem de protectie al degetelor in timpul felierii.

Indiferent dacaai nevoie sa feliezi cantitati mari de carne sau doar din cand in cand atuncicand ai musafiri la masa, noi iti oferim un feliator potrivit nevoilor tale.

Folosind cel mai bun feliator vei putea safeliezi pe langa carne si branzeturi si legume, obtinand de fiecare data feliiuniforme la grosimea dorita.

Carcasa aluminiu

Motorul racit cu aer este protejat de capacul de metal

Protectie sanie pentru utilizare in conditii de siguranta

Piese usor de scos pentru o curatare rapida

Protectie lama, sistem de ascutire inclus

Lama deinalta calitate, model inclinat

Nu este potrivit pentru taiere branzeturi, posibil doar cu lama anti-lipire, achizitionata separat

Diametru lama 195 mm

Grosimea de taiere reglabila, pana la 12 mm

Diametru maxim feliere: 120 mm

385x410x(H)340 mm - 200 W - 230 VCuloareArgintiu
MaterialAluminiu
Putere (W)200 w
Tip produsFeliator